Videonatječaj Euroscola #Ovajputglasam za srednje škole u Hrvatskoj: prijave do 10. rujna

Obrazovanje   |   03.08.2018.
Videonatječaj Euroscola #Ovajputglasam za srednje škole u Hrvatskoj: prijave do 10. rujna

Mladi od 16 do 19 godina, sudjelujte u nagradnom videonatječaju #Ovajputglasam i otputujte u Strasbourg - natječaj je otvoren od 5. lipnja do 10. rujna 2018. godine! U natječaju možete sudjelovati ako u školskoj godini 2018./2019. pohađate srednju školu u Republici Hrvatskoj.

 

ŠTO VAM JE ČINITI?

Ispunite prijavni obrazac niže i ondje "uploadajte" video u trajanju od najviše 45 sekundi te na YouTube kanal (najbolje na službeni YouTube kanal vaše škole). Video-uradak mora sadržavati kreativni odgovor na sljedeći koncept: zašto 26. svibnja 2019. godine treba izaći na izbore za Europski parlament. Krilatica i hashtag ove video-kampanje su  #Ovajputglasam i #IzboriEU2019. Najoriginalniji video-radovi ući će u izbor za pobjednika nagradnog natječaja.

A NAGRADA?

Najoriginalniji video-odgovori na tematski izazov zašto bi mladi u Hrvatskoj trebali izaći na izbore za Europski parlament 2019. godine (#Ovajputglasam #IzboriEu2019) osvojit će pravo sudjelovanja u programu "Euroscola" Europskog parlamenta - odnosno subvenciju za putovanje u Europski parlament u Strasbourgu (Francuska) za 24 učenika i 2 mentora srednjih škola koju pohađaju pobjednici.

Subvencija će pokriti najveći dio troškova putovanja iz Hrvatske u Europski parlament u Strasbourgu, kao i najveći dio troškova smještaja.

Pobjedničke škole u Strasbourg će putovati već u listopadu 2018. godine, dok će točni datumi odlazaka u Strasbourg školama biti najavljeni u rujnu 2018. godine, po završetku video-natječaja.

 

izvor: europarl.europa.eu

foto: Facebook

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.