U Studentskom domu VŠMTI-ja učile su se vještine mijenjanja navika

Aktualno   |   04.06.2018.
U Studentskom domu VŠMTI-ja učile su se vještine mijenjanja navika

U Studentskom domu VŠMTI-ja je u srijedu, 30. svibnja, održana prva u nizu radionica Info-centra za mlade Virovitica.  

Radionicu „Jesmo li robovi svojih navika?“ vodila je psihologinja Ivana Martinušić, članica Udruge za pomoć mladima Virovitičko-podravske županije „Veranda“. U teorijskom dijelu predavanja sudionici su mogli naučiti kako naš mozak funkcionira i na koji način biološki usvajamo naše navike, kao i praktične savjete na koji način se najefikasnije mogu mijenjati navike. 

U trećem, praktičnom dijelu, sudionici su se mogli uključiti i napraviti vlastiti plan kako najlakše promijeniti navike, uzimajući pritom u obzir olakšavajuće i otežavajuće faktore u mijenjaju navika.  

Ovom aktivnošću započeo je niz edukativno-kreativnih radionica koje će provoditi Info-centar za mlade Virovitica, uz stručno vodstvo stručnjakinja i članica Udruge za pomoć mladima Virovitičko-podravske županije „Veranda“.

 

foto: Josip Knežević

 

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.