Trening "Realitycraft" u Rumunjskoj

Obrazovanje   |   02.07.2018.
Trening "Realitycraft" u Rumunjskoj

Erasmus+ trening "Realitycraft" osmišljen je u svrhu ostvarivanja ljudskih potencijala putem aktivnosti u prirodi s naglaskom na prakse osvještavanja tijela i pokreta (embodiment practices), doprinoseći time nastanku zdravijeg i uključivijeg društva te potičući održivi razvoj u skladu s prirodom.

Više o programu pročitajte u InfoPacku. Trening će se održati od 18. do 27. rujna 2018. u rumunjskom planinskom lancu Apuseni.

Traži se troje hrvatskih sudionika koji će se pridružiti kolegama iz Rumunjske, Italije, Češke, Cipra, Bugarske i Portugala. 

Prijave se zaprimaju do 15. srpnja 2018., a kriterij pri odabira sudionika bit će motivacija te iskustvo u radu s mladima. Odabrani sudionici proći će i kroz online proces pripreme (čitanje materijala i sl.) uoči samog treninga. Također, provođenje diseminacijskih aktivnosti nakon treninga bit će obvezno za sve sudionike.

Projekt je sufinanciran programom Erasmus+ Europske unije. Troškovi smještaja i prehrane pokriveni su u cijelosti, a troškovi putovanja do maksimalnog iznosa od 275€.

 

izvor: Udruga Prizma

foto: informiraj.me

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.