Trening “Look Sharp: deconstructing fake news”

Obrazovanje   |   06.07.2018.
Trening “Look Sharp: deconstructing fake news”

U okviru treninga, 37 sudionika iz Češke, Francuske, Estonije, Italije, Mađarske, Nizozemske, Rumunjske, Grčke, Španjolske, Ujedinjenog Kraljevstva, Švedske i Hrvatske okupit će se nadomak grada Nice na Azurnoj obali, od 17. do 26. listopada 2018. Ciljevi treninga uključuju razvijanje kompetencija i znanja o medijskoj pismenosti, korištenje alata za analizu medijskog sadržaja i prepoznavanje lažnih vijesti (fake news). Više o programu pročitajte u InfoPacku i rasporedu aktivnosti.

Osim samog treninga, sastavni dio projekta čine pripremne i diseminacijske aktivnosti, navedene u InfoPacku, u kojima su sudionici obvezni sudjelovati. Udruga Prizma partner je u organizaciji projekta te traži troje sudionika iz Hrvatske. Za prijavu je potrebno pročitati izjavu o sudjelovanju, ispuniti prijavni obrazac (priloženo u InfoPacku) i poslati ga koordinatoru (MITRA France) na paul_smulski@hotmail.com, uz kopiju na info@udrugaprizma.hr. Kriterij pri odabira sudionika bit će motivacija te iskustvo u radu s mladima. Prijave se zaprimaju do 25. srpnja 2018.

Projekt je sufinanciran programom Erasmus+ Europske unije. Troškovi smještaja i prehrane pokriveni su u cijelosti, a troškovi putovanja do maksimalnog iznosa od 275€.

Želiš saznati više o projektima koje organiziramo? Prijavi se na naš newsletter i budi prvi/a koji/a će dobiti informaciju o projektima direktno u e-mail inbox.

 

izvor: udrugaprizma.hr

foto: vidamoderna.com.br

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.