Traže se sudionici za razmjenu mladih "Youth 4 C"

Mobilnost / putovanja   |   17.07.2018.
Traže se sudionici za razmjenu mladih "Youth 4 C"

Udruga Argonauta traži sudionike u dobi od 18 do 25 godina za razmjenu mladih pod nazivom "Youth 4 C" koja će se održavati u Murteru od 7. do 16. rujna. Razmjena će okupiti 40 mladih sudionika iz Hrvatske, Srbije, Portugala, Italije, Armenije, Gruzije, Latvije i Moldavije.

Tema ove razmjene mladih je potaknuti sudionike na aktivno sudjelovanje u zaštiti morskog i vodenog okoliša te im pružiti znanja i vještine kojima će to moći raditi. To će se postizati kroz brojne kreativne zanimljive radionice koje se zasnivaju na metodama neformalnog obrazovanja i iskustvenog učenja. Kroz različite edukativne, kreativne, praktične radionice i neformalne metode učenja, sudionici će vježbati svoje prezentacijske, organizacijske, kreativne i animacijske sposobnosti, čime će obogatiti svoje znanje o zaštite okoliša, načinu kako smanjiti svoj otisak na Planet i kako očuvati prirodu. Upoznat će se s pozitivnim primjerima vezanim za ovu temu, te mnogo naučiti o različitim kulturama, tradicijama – čime će se naučiti toleranciji, poštivanju i prihvaćanju. 

Hrana i smještaj su besplatni za sve sudionike, a troškovi puta se financiraju u iznosu od maksimalno 20 EUR.

Više informacija o samom projektu možete saznati OVDJE i OVDJE, a prijaviti se možete online putem OVDJE.

 

izvor: portalzamlade.info

foto: portalzamlade.info

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.