Traže se pomoćnici u nastavi za nastavnu godinu 2018./2019.

Zapošljavanje i poduzetništvo   |   26.07.2018.
Traže se pomoćnici u nastavi za nastavnu godinu 2018./2019.

U sklopu projekta „Korak u život jednakih mogućnosti – faza III“, a temeljem poziva Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014.-2020., Grad Virovitica objavio je JAVNI POZIV za prijavu kandidata za izvršavanje poslova pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika u osnovnim školama čiji je osnivač Grad.

Projektom, koji Grad Virovitica provodi s partnerima, predviđen je odabir, edukacija i zapošljavanje osoba na poslovima pomoćnika u nastavi učenicima s teškoćama u razvoju radi postizanja boljih obrazovnih postignuća, uspješnije socijalizacije i emocionalnog funkcioniranja. Sredstva za provedbu projekta osigurao je Grad Virovitica u suradnji s Razvojnom agencijom VTA.

Javni poziv odnosi se na 35 osoba, odnosno 35 pomoćnika u nastavi koji će proći edukaciju za pomoćnike, a s 30 osoba će biti sklopljen ugovor o radu.

Pomoćnici u nastavi i stručni komunikacijski posrednici angažirat će se u osnovnim školama Vladimir Nazor, Ivane Brlić Mažuranić te Centru za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju.
Prijave s popratnom dokumentacijom podnose se poštom preporučeno na adresu:

Grad Virovitica
Upravni odjel za društvene djelatnosti
– s napomenom „prijava za pomoćnike u nastavi i stručne komunikacijske posrednike“ (ne otvarati)
Trg kralja Zvonimira 1
33000 Virovitica

Rok za podnošenje prijava je 8 dana od dana objave Javnog poziva na službenim web stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. (virovitica.hr, foto: Arhiva)

Poziv možete preuzeti OVDJE.

 

izvor: virovitica.hr

foto: aktualno.hr

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.