Svi na K. A. M. u Suhopolje

Umjetnost / slobodno vrijeme   |   03.07.2018.
Svi na K. A. M. u Suhopolje

Savjet mladih Općine Suhopolje i Turistička zajednica Općine Suhopolje organiziraju druženje i provođenje aktivnosti, igara i sl. za mlade pod nazivom K.A.M. - "Kreativne aktivnosti mladih". 

Pozvana su sva djeca i svi mladi da uveličaju provođenje aktivnosti svojom prisutnošću i voljom. 

5. 7. (četvrtak) - organiziran je 1. sastanak svih zainteresiranih mladih za pomoć u realizaciji aktivnosti "Volontiraj s nama!". Navedena aktivnost se odnosi na volonterski rad, čitanje i druženje s korisnicima obiteljskog doma Stipanić u Suhopolju. 
Sastanak će se održati u Općinskoj knjižnici i čitaonici "Matija Gubec" s početkom u 17 sati na kojem će se isplanirati daljna realizacija navedenog.

13. 7. (petak) - organizira se "Kino pod zvjezdama" u dvorištu župne crkve sv. Terezije s početkom u 20:30 sati.

14. 7. (subota) - organiziran je "Turnir u malom nogometu i odbojci". Turnir u odbojci održati će se na terenu za odbojku u dvorištu župne crkve sv. Terezije, dok ćemo vas za mjesto održavanja turnira u nogometu obavjestiti naknadno sukladno broju prijavljenih ekipa. Također, vrijeme održavanja objavit će se naknadno. 
U ekipama veći dio članova moraju biti djeca i mladi do 20 godina, a ostalih ograničenja nema: muške, ženske, miješane, djeca i roditelji!
Nogometne ekipe treba se sastojati 5+1 članova.
Odbojkaške ekipe trebaju imati 4 člana.
Prijaviti ekipe možete u inbox Facebook stranice Savjeta mladih Općine Suhopolje. Ekipe se prijavljuju najkasnije do 12. 7. kada će biti izvlačenje parova. Sve ostale informacije pratite putem objava na stranici Savjeta mladih. 

15. 7. (nedjelja) - organizirana aktivnost "Igrajmo se!" za svu djecu i mlade. Sudjeluju DVD Suhopolje koji će demonstrirati i podučiti nas o vatrogasnim vježbama, te Kulturno-umjetnička udruga Suhopolje koja će nam prikazati i naučiti nas starim igrama i plesovima. Mjesto održavanja je dvorište župne crkve sv. Terezije s početkom u 17 sati. 

Svaki dan nakon održanih aktivnosti za sve sudionike bit će organizirana zabava i daljnje druženje.

 

izvor: Savjet mladih Općine Suhopolje

foto: Facebook

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.