Stvaraj Zelenu Europu u bugarskom Pazardjiku

Obrazovanje   |   01.08.2018.
Stvaraj Zelenu Europu u bugarskom Pazardjiku

Projekt će mladima omogućiti kreativne i inovativne strategije za smanjenje, ponovnu upotrebu i recikliranje smeća i otpada. Sudionici će pokušati promijeniti sliku smeća i otpada u očima društva. Tema projekta i njegova provedba posebno je važna za neke zemlje partnere, gdje je otpad i opći problem zaštite okoliša veliki problem. Recikliranje nije dovoljno rašireno, nedovoljno je i nema isti socijalni značaj u svim zemljama EU. Istodobno, pokušajem rješavanja situacije i mogućih rješenja za smanjenje i recikliranje otpada, razmotrit će se i pitanja vezana uz izbjegličku krizu. Treba imati na umu da izbjeglice i useljenici možda nemaju istu svijest i stavove prema otpadu i preradi otpada.

Nema naknade za sudjelovanje.

Osim Hrvatske, ostali sudionici na razmjeni mladih su iz Italije, Španjolske, Njemačke, Francuske, Turske, Rumunjske i Poljske.

Za više informacija. posjeti ovu web stranicu ili pošalji mail na: mygreeneurope@gmail.com .

 

izvor: informiraj.me

foto: sites.google.com

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.