Studentski kongres "Od studenta do lidera"

Zapošljavanje i poduzetništvo   |   11.04.2018.
Studentski kongres "Od studenta do lidera"

Kongres studentskih udruga pod nazivom „Od studenta do lidera” je edukativna manifestacija namijenjena studentima iz različitih studentskih udruga koji u sklopu svojih aktivnosti organiziraju projekte, pokreću razne inicijative te djeluju u interesu cijele studentske populacije iz cijele Hrvatske.  

Kongres će biti održan u petak, 13. travnja 2018. s početkom u 9 sati u kongresnoj dvorani Veleučilišta Vern’, Importanne Business Centar (3.kat).

Kongres Cosa se održava četvrtu godinu za redom i ovogodišnja tema je “Inovativni turizam za mlade u Republici Hrvatskoj”. Predstavit će se panelisti koji će prisutvovati na Kongresu te svoja znanja i iskustva podijeliti s mladim uzvanicima: Joe Bašić (Organizator Ultra music festivala), Manuela Hrvatin (Istria Inspirit), Tin Augustinić (Wayoudo), Saša Kmezić (Zipline Pazi medo), Ivan Knežević (A most unusual Gin Garden) te predstavnici Pub Crawla Zagreb (Hangout bar).

Također, Iva Puđak Mihajlović voditeljica odjela za razvoj proizvoda i potpore destinacijama iz Hrvatske turističke zajednice održati će predavanje na kojem će predstaviti aktualno stanje razvoja turizma za mlade u Hrvatskoj.

Cilj kongresa je razmjena iskustava proaktivnih i mladih ljudi koji vode studentske udruge i asocijacije, učenje od uglednih predavača koji svoja iskustva i savjete dijele s uzvanicima te na taj način studenti stječu nova poznanstva koja će u konačnici dovesti do novih ideja i mogućnosti u obliku potencijalne suradnje između svih sudionika kongresa. Do sada su održana tri kongresa s brojnim zanimljivim predavačima i preko 200 posjetitelja.

Svoje mjesto na kongresu sudionici mogu osigurati putem linka  za prijavu.

 

izvor: x-ica.com

foto: ere.net

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.