Strukturiranim dijalogom do promjene u lokalnoj zajednici

Moja prava   |   20.06.2018.
Strukturiranim dijalogom do promjene u lokalnoj zajednici

Mreža mladih Hrvatske, Udruga gradova i Udruga općina pozivaju sve zainteresirane mlade osobe, predstavnike lokalnih udruga mladih i/ili za mlade, savjeta mladih i/ili neformalnih inicijativa mladih te predstavnike jedinica lokalne i regionalne samouprave(profesionalno osoblje zaposleno u jedinicama lokalne samouprave, kao i političke predstavnike angažirane u upravljačkim tijelima tih jedinica) da se prijave na besplatni seminar ''Strukturiranim dijalogom do promjene u lokalnoj zajednici''. 

Svrha seminara je detaljnije predstaviti mladima i predstavnicima jedinica lokalne i regionalne samouprave strukturirani dijalog i  mogućnosti njegove primjene u lokalnoj sredini, primjere uspješnih projekata strukturiranog dijaloga i mogućnosti za njihovo financiranje kroz fondove Europske unije. Na seminaru će sudionici razvijati i vlastite projektne ideje koje će potom prezentirati ostalim sudionicima.

Seminar se organizira u sklopu projekta strukturiranog dijaloga ''Lokalne priče: strukturirani dijalog kao pokretač lokalne promjene'' kojeg financira program Erasmus +. PRIJAVE se primaju do  25. lipnja 2018. putem obrasca:  
https://goo.gl/forms/O46DhdBXf0yUWHpz2

TKO SE MOŽE PRIJAVITI I SUDJELOVATI:

-          mlade osobe (od 15 do 30) i/ili predstavnici lokalne udruge mladih i/ili za mlade, savjeta mladih ili neformalne inicijative mladih kojI žele informirati i sudjelovati u donošenju odluka u lokalnoj zajednici i žele da se njhova razmišljanja i ideje čuju

-           predstavnici jedinica lokalne samouprave: članovi profesionalnog osoblja zaposlenog u jedinicama lokalne samouprave ili politički predstavnici angažirani u upravljačkim tijelima tih jedinica koji žele razvijati lokalne politike s mladima i za mlade.

 

ZAŠTO STRUKTURIRANI DIJALOG?

PROGRAM SEMINARA

KOLIKO TRAJE SEMINAR?

GDJE SE ODVIJA?

KOJE TROŠKOVE POKRIVA ORGANIZATOR?

 Odgovore na ta pitanja pročitajte OVDJE.

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.