Stažirati u Europskoj komisiji

Zapošljavanje i poduzetništvo   |   11.01.2018.
Stažirati u Europskoj komisiji

Kao i svake godine, Europska unija nudi plaćeno i neplaćeno stažiranje u Europskoj komisiji studentima koji žele steći iskustvo u profesionalnom prevođenju. Traženi su sljedeći jezici (u kombinaciji s engleskim, francuskim ili njemačkim jezikom): bugarski, hrvatski, češki, danski, nizozemski, engleski, estonski, finski, francuski, njemački, grčki, mađarski, irski, talijanski, latvijski, litavski, malteški, poljski, portugalski, rumunjski, slovački, slovenski, španjolski i švedski.

Stažiranje traje pet mjeseci, započinje u listopadu 2018., a završava u veljači 2019. godine. Mjesečne novčane naknade stažiranja iznose otprilike 1 700 eura, a s njihovom isplatom se kreće već u ožujku 2018. godine. Stažistu će biti pokriveni i troškovi puta, a moguće je i zdravstveno osiguranje i osiguranje od nesreća. Prijave traju od 4. do 31. siječnja 2018. godine.

Prijavite se putem prijavnice na stranicama Europske komisije. Dodatne informacije pronađite na poveznici.

 

izvor: ec.europa.eu

foto: daytranslations.com

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.