Rasprava o mladima

Aktualno   |   16.11.2018.

Zajedno s preko 500 mladih raspravljat ćemo o ulozi žene u hrvatskom društvu, o zaradi i društvenoj koristi, o kulturi za mlade i o pojedincu kao nositelju društvenih promjena koje su zahvatile Europu. -poručuju iz Svjetskog saveza mladih.

Šesti Tjedan Svjetskog saveza mladih Hrvatska u Zagrebu obilježava se od 19. do 23. studenog. U tom će se periodu održati višednevna konferencija pod nazivom Što trebaju činiti mladi u Hrvatskoj?

Ovim događajem Svjetski savez mladih želi osposobiti  mlade za djelovanje u društvu od kojeg očekuju bolju budućnost. Vrijeme je da oni budu  pokretači i nositelji promjena, smatraju njegovi članovi. 

"Zajedno s preko 500 mladih raspravljat ćemo o ulozi žene u hrvatskom društvu, o zaradi i društvenoj koristi, o kulturi za mlade i o pojedincu kao nositelju društvenih promjena koje su zahvatile Europu. Šesti Tjedan Svjetskog saveza mladih Hrvatska okuplja hrvatske i strane poduzetnike, umjetnike, donositelje odluka i mlade stručnjake koji su pokrenuli hrvatsko društvo i stvorili nove perspektive. U pozitivnom ozračju mladi naše zemlje raspravljat će o ključnim pitanjima zajedničke budućnosti.-poručuju iz Saveza.

Program i sudionike konferencije pogledajte na linku: http://studentski.hr/vijesti/hrvatska/rasprava-o-mladima-u-hrvatskoj-ukljucit-ce-500-tinjak-mladih

 

Izvor: http://studentski.hr/vijesti/hrvatska/rasprava-o-mladima-u-hrvatskoj-ukljucit-ce-500-tinjak-mladih

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.