Prvi ‘PopcORn ‘n ROCK Festival’, 22. i 23. 6. 2018. u Orahovici

Umjetnost / slobodno vrijeme   |   21.05.2018.
Prvi ‘PopcORn ‘n ROCK Festival’, 22. i 23. 6. 2018. u Orahovici

Početak ljetnog solsticija, ove se godine uskladio sa premijernim izdanjem posebnog događaja, koje će ljubitelji glazbe velikim slovima upisati na kontinentalnu festivalsku kartu. Prvo izdanje ‘PopcORn ‘n ROCK festivala’, 22. i 23. 6. 2018. u Orahovici, svakako je vrijedno bijega iz urbane sredine u nedirnutu prirodu orahovačkog jezera, gdje će se festival i održati. Ulaznice za prvo izdanje ‘PopcORn ‘n ROCK festivala’ mogu se kupiti u sustavu Eventim, od 15. 3. 2018. godine.

PopcORn ‘n ROCK, nije tek još jedan festival, to je dvodnevno glazbeno događanje za sve ljubitelje i poklonike zvuka i stila života 80-ih. Organizatori, uz pokroviteljstvo grada Orahovice i Turističke zajednice, na inovativan i kreativan način, povezuju najbolje od glazbene scene 80-ih, sa današnjim načinom života.

Dvodnevni glazbeni program, u Orahovicu dovodi zaista respektabilna glazbena imena u čijim će izvedbama uživati stari i mladi. Prva večer, petak 22. lipnja, rezervirana je za Drugi način, Juru Stublića  & grupu Film, te Atomsko sklonište. Druga glazbena večer, subota 23. lipnja, rezervirana je za Aerodrom, Divlje jagode i kultni Električni orgazam.

Hedoniste i ljubitelje odličnih pop i rock ritmova, uz vrhunsku glazbu na orahovačkom jezeru, očekuje i obilje gastronomske ponude, prvenstveno nezaobilaznih burgera i fantastičnih roštilja, te svega onoga što čini potpunu sliku osamdesetih godina prošlog stoljeća, nezaobilazne kokice i vrhunski pivski brendovi. Boravak na festivalu bit će obogaćen raznim dnevnim sadržajima, dok onima nemirnijeg duha, uz nezaobilazno kupanje u čistim vodama orahovačkog jezera, obronci Papuka nude pregršt prirodnih avantura i lokacija za aktivni odmor, poput posjeta dvorcu ‘Ružica grad’. Svi koji žele, mogu tijekom festivala, ali i inače, kampirati na jezeru, a postoji i predviđeni prostor za šatore.

Ulaznice za prvo izdanje ‘PopcORn ‘n ROCK Festivala’ mogu se kupiti u sustavu Eventim, od 15.03.2018. godine! Sve ostale informacije mogu se pronaći i na službenoj web stranici: www.rock-or.com  i Facebook stranici festivala!

 

izvor: slavonski.hr

foto: slavonski.hr

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.