Prijavi se na staž u Njemačkoj

Mobilnost / putovanja   |   Katarina  |  16.10.2018.
Prijavi se na staž u Njemačkoj

Od 1. listopada do 13. prosinca traju prijave za radni staž u Njemačkoj. Prijave su otvorene za sve studente i one koji su tek završili studij. Staž traje 3 do 6 mjeseci, a po povratku u Hrvatsku polaznici imaju priliku sudjelovati u razvoju hrvatskog gospodarstva kroz primjenu novostečenih vještina i znanja.

Njemačka otvara vrata studentima i onima koji su nedavno završili fakultet iz zemalja Zapadnog Balkana. U programu osim Hrvatske sudjeluju Albanija, Bosna i Hercegovina, Makedonija, Crna Gora i Srbija.

Cilj programa je u periodu od 3 do 6 mjeseci pružiti mogućnost stjecanja praktičnog radnog iskustva u vodećim njemačkim kompanijama.

Stažisti po povratku u svoju zemlju donose inovacije iz područja modernog menadžmenta, organizacijskih vještina kao i praktično znanje iz područja za koje su školovani.

U programu može sudjelovati 75 osoba u dobi do 29 godina. Zanimanja obuhvaćena projektom su ekonomija, poslovna administracija, inženjeri iz različitih područja, agrikultura, arhitektura i novinarstvo. Većinu troškova boravka u programu pokriva stipendija.

Više informacija kao i online prijava nalaze OVDJE.

 

Izvor: www.djindjic-stipendienprogramm.de

Foto: https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQdKyOmGvMO4X-p8xqrT_hu-zKw3p60g-o2E34FFsJiETzovUiWVQ

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.