Predstavljanje knjige prof. Siniše Brlasa i stručno predavanje za razrednike u osnovnim i srednjim školama

Aktualno   |   11.12.2018.

Zavod za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije i Udruga za pomoć mladima Virovitičko-podravske županije "Veranda" zajednički su pripremili novo (drugo i neizmijenjeno) izdanje knjige profesora Siniše Brlasa „Psihologija ovisnosti u interdisciplinarnom kontekstu borbe protiv ovisnosti“ koje je namijenjeno učiteljima i nastavnicima u osnovnim i srednjim školama.

Predstavljanje knjige uz prigodno predavanje autora održat će se u srijedu 12. prosinca 2018. godine s početkom u 18 sati u učionici Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije (Ljudevita Gaja 21, Virovitica, na katu).

Stoga se pozivaju razrednici razrednih odjela svih osmih razreda osnovnih škola u Virovitici te razrednici svih prvih razreda srednjih škola u Virovitici na ovo predavanje na kojemu će svim sudionicima biti besplatno podijeljena knjiga za daljnje korištenje u radu s učenicima u okviru Zdravstvenog odgoja i ostalih školskih i nastavnih sadržaja vezanih uz prevenciju i suzbijanje ovisnosti. Predviđeno trajanje predavanja je jedan nastavni sat. Nakon predavanja za sudionike će biti organiziran domjenak i druženje.

Predstavljanje ove knjige financirano je sredstvima Lions kluba Vereucha iz fonda distriktualne akcije "Jedrima protiv droge" u okviru projekta „Savjetovalište za mlade“ koji provodi Udruga "Veranda" u 2018. godini, a knjiga je namijenjena učiteljima i nastavnicima u osnovnim i srednjim školama u Virovitičko-podravskoj županiji. Ujedno je i prilog obilježavanju Mjeseca borbe protiv ovisnosti u Virovitičko-podravskoj županiji.

 

Izvor: http://www.veranda.hr/predstavljanje-knjige-i-strucno-predavanje-za-razrednike-u-osnovnim-i-srednjim-skolama/981/

 

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.