Poziv za sudjelovanje u istraživanju

Volontiranje   |   22.07.2018.
Poziv za sudjelovanje u istraživanju

Volonterski centar Osijek poziva vas na sudjelovanje u istraživanju „Utjecaj volontiranja na društvenu uključenost mladih“.

Volonterski centar Osijek provodi istraživanje o utjecaju volontiranja na društvenu uključenost mladih. Istraživanje se provodi u partnerstvu s organizacijama iz Danske, Irske, Njemačke, Belgije, Slovenije i Hrvatske kroz Erasmus projekt „Making it matter“.
 
Ovim putem pozivaju vas da podijelite s njima svoje mišljenje i iskustvo uključivanja mladih u nepovoljnom položaju u volontiranje kroz popunjavanje upitnika koji se nalazi OVDJE . Upitnik će biti dostupan do 23.7.2018.
 
Rezultati istraživanja bit će objavljeni u publikaciji koju će distribuirati u Hrvatskoj kao i na razini Europske unije. Nalazi istraživanja koristit će se za daljnji razvoj kvalitetnih volonterskih programa usmjerenih uključivanju mladih u različite aktivnosti u zajednici te pružanja kvalitetne podrške organizacijama koje aktivno rade u ovom području.
 
 
Za sva vaša pitanja možete ih kontaktirati na E: info@vcos.hr ili T: 031 211 306.

 

izvor: vcos.hr

foto: vcos.hr

 

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.