Postani i ti dio tima najveće udruge za mlade

Volontiranje   |   19.06.2018.
Postani i ti dio tima najveće udruge za mlade

Za članstvo u udruzi mogu se prijaviti studenti različitih usmjerenja sa svih fakulteta u RH, a imat će priliku sudjelovati u realizacijih postojećih i osmišljavanju novih projekata te pisanju EU projekata.

Start-Up udruga regrutira nove članove koji će sudjelovati u realizaciji različitih projekata. Odlična je to prilika da sudjeluješ u organizaciji brojnih postojećih i novih projekata, ali i da putem mentorstva ostalih članova ostvariš vlastite ideje na najbolji mogući način!

Novi članovi imati će priliku realizirati svoje ideje ili sudjelovati u organizaciji nekih od najvećih projektata za mlade u Hrvatskoj poput Inspire Me konferencije i Career Boostera.

Također, imati će i priliku sudjelovati u pisanju EU projekata.

U ovoj godini pokreću se i dva nova projekta: Start-Up akademija i poslovni klub Starter.

Otvorene podružnice u Zagrebu i Rijeci

Start-Up udruga osnovana je 2010. godine s ciljem poticanja poduzetništva i zapošljavanja mladih. Članovi su različitih struka i usmjerenja poput ekonomista, developera, novinara, multimedije, dizajna, inžinjerstva… Od osnivanja udruge realizirano je 12 projekata u kojima je sudjelovalo preko 5.000studenata i mladih u 6 gradova u Hrvatskoj. Udruga ima 100 članova i 50-ak volontera, od kojih su većina bivši ili sadašnji studenti fakulteta u Zagrebu, Rijeci, Osijeku, Splitu, Zadru, Puli, Varaždinu, Dubrovniku, Koprivnici, Opatiji…

U 2018. godini otvara se novih 7 podružnica udruge: Rijeci, Zagrebu, Osijeku, Varaždinu, Zadru, Koprivnici i Splitu. Podružnice u Rijeci i Zagrebu nedavno su krenule s radom pridruživši se tako postojećoj u Puli, dok će u ostalim gradovima biti formirane do kraja godine.

Zašto postati član udruge

Članstvom u udruzi studenti imaju priliku razvijati željene vještine radom na konkretnim projektima. Odlična je to mogućnost za primjenu znanja stečenih tokom formalnog obrazovanja, ali još bitnije prilika za stjecanje praktičnih znanja već za vrijeme studija. Ne izostaje ni odlična zabava na brojnim partyijma, a udruga za sve svoje članove organizira i brojne teambuildinge po cijeloj Hrvatskoj.

Dosadašnje iskustvo pokazalo je da ambiciozni i mladi pojedinaci, koji sudjeluju u realizaciji različitih projekata Start-Up udruge, uspješno nastavljaju poslovne i poduzetničke karijere nakon završetka studija. Mnogi studenti kroz sudjelovanje u projekatima udruge dobivaju posao u uspješnim kompanijama poput Zagrebačke banke, Infobipa, Unilinea…

Primjeri uspješnih priča nalaze se na You Tube kanalu udruge.

 

izvor: x-ica.com

foto: x-ica.com

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.