Mogućnosti studiranja, volontiranja, života i rada u inozemstvu – Što je TIME TO MOVE?

Mobilnost / putovanja   |   02.11.2017.
Mogućnosti studiranja, volontiranja, života i rada u inozemstvu – Što je TIME TO MOVE?

Time to Move je skup događanja za mlade koji se organizira tijekom listopada. Te će te aktivnosti upoznati sa stotinama mogućnosti za odlazak u inozemstvo i sudjelovanje u međunarodnim projektima, istraživanje Europe ili stjecanje potrebnog iskustva za budućnost. Sve aktivnosti provode Eurodeskovi stručnjaci koji su uvijek spremni razgovarati s tobom i pomoći ti da pronađeš najprikladniji projekt za svoje potrebe.

Na službenoj stranici programa Time to move možeš pretraživati aktivnosti u svojoj zemlji i pronaći onu koja te zanima i koja ti je najbliža, od informativnih aktivnosti, mogućnosti putovanja pa sve do koncerata.

S cijelim programom upoznati su i mladi Virovitičani 2016. godine, koji su sudjelovali na interaktivnoj prezentaciji EURODESK-a i Europskog portala za mlade s ciljem informiranja o mogućnostima mobilnosti za mlade pod nazivom „Eurodesk pošta“. Aktivnost su održale djelatnice PRONI centra za socijalno podučavanje Osijek  u suradnji sa Savjetom mladih Virovitičko-podravske županije.

 

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.