Mladraci: koje zanimanje odabrati?

Obrazovanje   |   21.05.2018.
Mladraci: koje zanimanje odabrati?

Mnogi od nas su prilikom upisa u srednju školu bili pod velikim pritiskom. Nerijetko su se postavljala pitanja: Što upisati? Jesu li moje ocjene u skladu s upisnim pragom za tu i tu srednju školu? Hoću li uspjeti završiti? Hoću li nakon toga uspjeti pronaći posao? Kakva me plaća očekuje? Vidim li se u tom zanimanju u budućnosti? Imam li „plan B“?

Brojne mlade osmaše uskoro očekuje upis u srednje škole, odabir zanimanja, a očekuje ih i postavljanje gore navedenih pitanja (bez brige, svi smo imali dileme!). Kako bismo im barem na neki način pomogli, njihovi stariji kolege ljubazno su podijelili svoja iskustva o zanimanjima koja su stekli ili će ih tek steći. Sljedećih dana predstavit ćemo neka strukovna zanimanja. O njima će govoriti mladi (u to smo se ime pokušali poigrati riječju „mudraci“ koja je u konačnici postala „mladraci“ pa smo tako nazvali i ovu skupinu intervjua koji slijede).

Pronaći ćete ih na našoj mrežnoj stranici Info-centra za mlade Virovitica.

Pozivamo vas da nam se javite ukoliko želite predstaviti svoje zanimanje. Jedini uvjet je da imate između 18 i 30 godina. To možete učiniti putem naše Facebook stranice ili profila (javite nam se u privatnoj poruci).

Vaše mišljenje i vaša pomoć veoma su nam važni. Ujedno zahvaljujemo svima na dosadašnjem zanimanju za temu. Ponosni smo što nas okružuju tako sjajni mladi ljudi.

 

foto: esashq.org

 

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.