Mladi i poduzetništvo: Predavanje "Poslovanje i moderni on-line alati"

Zapošljavanje i poduzetništvo   |   17.05.2018.
Mladi i poduzetništvo: Predavanje "Poslovanje i moderni on-line alati"

Savjet mladih Virovitičko-podravske županije poziva vas na zanimljivu panel-radionicu s temom "Poslovanje i moderni on-line alati" koja će se održati u utorak, 22. svibnja u 18 sati u Caffe baru "Škola". Riječ je o tradicionalnoj, trećoj panelici "Youth&Business".

Panelisti koji će sudjelovati:

Chocolate Cafe
Pitomačka pivovara
KupiMajicu.net
Domaćica
Plava tvornica
Info centar za mlade Virovitica
Hotel Kurija Janković

 

Kako navode organizatori, "Nema ozbiljnih power point prezentacija i zamarajućih predavanja!
U opuštenoj atmosferi caffe bara "Škola" razgovaramo o idejama, načinu kako prodajemo proizvod ili uslugu, marketinškim aktivnostima, kanalima komunikacije s klijentima, važnosti on-line prisutnosti te on-line platformama kojima se ta prisutnost postiže.
Sve skupa miriši na odličan networking koji možemo ostvariti i pokazati da se i iz male sredine mogu raditi velike stvari!
".

Nakon službenoga dijela, druženje će se nastaviti uz slasne burgere i craft pivo Pitomačke pivovare (svijetlo ALE, tamno ALE, IPA, CITRA).

Više o događaju pročitajte ovdje.

 

izvor: Facebook (Savjet mladih Virovitičko-podravske županije)

foto: Facebook

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.