Kako teče promo-kampanja ICM-a?

Aktualno   |   05.06.2018.
Kako teče promo-kampanja ICM-a?

Tijekom svibnja 2018. Info-centar za mlade Virovitica u sklopu svoje promotivne kampanje održao je nekoliko info-točaka u mjestima na  području Virovitičko-podravske županije. Kampanju su provodili studenti Visoke škole za menadžment i turizam u Virovitici, a u tome su im pomagali volonterke i volonteri Udruge za pomoć mladima VPŽ Veranda. Cilj ovih info-točaka bio je informirati mlade s područja županije o nadolazećim aktivnostima u Info-centru za mlade Virovitica.

Bili smo u školama, učeničkom i studentskom domu, kafićima, knjižnicama i čitaonicama te na drugim mjestima na kojima se mladi okupljaju, i to u Virovitici, Slatini i Suhopolju. Kako nam je bilo, gdje smo sve bili i što smo sve radili možete pogledati u albumu INFO-TOČKE ICM-A VIROVITICA – PROMOTIVNA KAMPANJA.

 

foto: Info-centar za mlade Virovitica, Kruno Turčić, Toni Vrhovac

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.