Javni poziv za sudjelovanje u izradi vodiča „Iskoristi dan u Virovitičko-podravskoj županiji“

Umjetnost / slobodno vrijeme   |   30.10.2018.
Javni poziv za sudjelovanje u izradi vodiča „Iskoristi dan u Virovitičko-podravskoj županiji“

Pozivaju se pojedinci, udruge i ustanove, da svojim prijedlozima doprinesu novome izdanju vodiča „Iskoristi dan u Virovitičko-podravskoj županiji“, koji je usmjeren pomoći djeci i mladima u organizaciji slobodnog vremena. Izdavač Zavod za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije poziva sve zainteresirane da pregledaju prošlogodišnje izdanje vodiča koje je dostupno ovdje te da svoje prijedloge za izmjenama i dopunama u tekstualnom i slikovnom obliku (što kraći opis aktivnosti, kontakti i jednu ili dvije fotografije ove aktivnosti) dostave na adresu elektroničke pošte iskoristidanuvpz@zzjzvpz.hr, do 7. studenog 2018.

Više na: http://www.vpz.hr/2018/10/24/javni-poziv-raspisan-do-7-studenog-sudjeluj-izradi-vodica-iskoristi-dan-viroviticko-podravskoj-zupaniji/

Izvor: www.vpz.hr

Foto: VPŽ

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.