Informativno druženje: putovanja, nova poznanstva i studentsko radno iskustvo u SAD-u

Aktualno   |   23.11.2018.

Monika Nikolaš, branch manager Experience agencije iz Osijeka, sudjelovala je u programu Work&Travel USA tri puta. Na neformalnom druženju u Slavonskom Brodu 23. studenoga 2018. u 14 sati sa svim će zainteresiranima podijeliti svoje iskustvo.

Naime, studentima iz cijeloga svijeta pružena je priliku da kroz rad i putovanja upoznaju američku kulturu. Work&Travel USA (W&T) odlična je ideja ako ste dovoljno hrabri za veći pothvat. Preko ovog programa američke vlade možete boraviti i raditi u 20 saveznih država, a kao studenti ostvarujete brojne popuste, poput noćenja u hotelima i sl. Uz to imate priliku upoznati i družiti se sa studentima drugih zemalja širom svijeta.

W&T Experience regionalna je agencija koja se bavi ovim programom. Postoji već četrnaest godina, djeluje u devet ureda u četiri različite zemlje i do sada je poslala preko 5300 studenata na ovaj program. Zaduženi su za pružanje podrške, pomoći u pronalasku posla i smještaja te za opću pripremu studenta za ovaj divlji provod u inozemstvu. Studenti prijavljeni u program imaju osiguranu radnu dozvolu (radnu vizu) u trajanju od četiri mjeseca, kao i turističku vizu koja vrijedi jedan mjesec, što vam daje pet mjeseci boravka u Americi. Pri potražnji radne ponude sami birate u kojoj saveznoj državi želite raditi te u kojem mjesecu želite početi s radom.

Osim novih poznanstava i nove stavke u životopisu te stjecanja radnog iskustva, imate priliku i usavršiti svoje znanje engleskoga jezika. Ukoliko vas zanimaju detalji oko same prijave, dođite u zakazani termin s prethodnom najavom na e-mail: monika@experience.edu.rs. Ako ste pak spriječeni doći, pročitajte intervju našeg novinara sa studenticom Irinom Adamović.

Detaljnije o druženju u Slavonskom Brodu možete pročitati u opisu Facebook događaja.

 

 

Izvor: http://studentski.hr/studenti/vijesti/informativno-druzenje-putovanja-nova-poznanstva-i-studentsko-radno-iskustvo-u-sad-u

 

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.