ESN Youth Academy za studente

Obrazovanje   |   20.03.2018.
ESN Youth Academy za studente

Znaš li što dobiješ kada spojiš tvrde i meke vještine, radionice i predavanja, četiri hrvatska grada, multikulturalnost i lokalnu sredinu? Pa, odgovore na sva velika pitanja u životu jednog milenijalca!

Naučili su te kako se dijele polinomi i od čega se sastoji stanična membrana, no ne i kako napisati najbolji CV i inspirativno motivacijsko pismo? Kako se najbolje prezentirati na razgovoru za posao ili u životu općenito? Kako urediti fotografiju i voditi društvene mreže? Kako organizirati svoje slobodno vrijeme na kvalitetan način? Kako otići na studentsku razmjenu? Zašto internacionalizacija društva utječe na njegov boljitak?

Sve su to pitanja na koja vam mi možemo dati konkretan odgovor uz obavezne praktične primjere.

ESN Youth Academy je program Erasmus studentske mreže Hrvatska čiji je cilj mladima iz lokalnih zajednica u kojima Mreža djeluje prenijeti vještine i znanja koja su naši volonteri stekli i usavršili svakodnevnim volontiranjem i angažmanom u svojoj lokalnoj sredini. Želimo ti pokazati ono u što i sami vjerujemo - volontiranje nije gubljenje vremena, već platforma za daljnji razvoj i učenje uz obogaćivanje zajednice u kojoj djeluješ!

Akademija je osmišljena kao set interaktivnih radionica i predavanja baziranih na temeljnom načelu ESN-a, studenti pomažu studentima.

TERMINI ODRŽAVANJA PO GRADOVIMA:
7.4.2018. Split
13. i 14.4.2018. Zagreb
21.4.2018. Osijek i Rijeka


Broj mjesta je ograničen, stoga se obavezno prijavi putem poveznice - https://goo.gl/forms/LfoxfI8mYE1R5d0m1

Točne lokacije i vrijeme održavanja bit će naknadno objavljeni. Pratite našu Facebook stranicu i objave u Facebook eventu.

 

izvor: Facebook

foto: Facebook

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.