Erasmus+ omogućava vam pripravništvo u Litvi

Zapošljavanje i poduzetništvo   |   25.07.2018.
Erasmus+ omogućava vam pripravništvo u Litvi

Udruga Active youth iz Litve nudi mogućnost Erasmus + pripravništva u svojoj organizaciji. Ova mogućnost otvorena je svim studentima koji su trenutačno upisani na preddiplomske i diplomske studije u ustanovama visokog obrazovanja u zemljama obuhvaćenima programom te za doktorske kandidate, ali i onim osobama koje su nedavno stekle diplomu.

Budući da se Active youth udruga financira pomoću EU projekata, pripravništvo u njihovoj organizaciji bavi se pisanjem, organiziranjem i provođenjem EU projekata. U Active Youth udruzi može trajati od 3 do 12 mjeseci, a radni jezik je engleski budući da se radi o multikulturalnoj sredini stoga je uvjet naravno dobro poznavanje engleskog jezika. 

Ovo pripravništvo nudi se samo onima koji mogu ostvariti dobitak Erasmus+ stipendije. Za više informacija o Active Youth udruzi pogledajte OVDJE, a kako se prijaviti možete saznati OVDJE.

 

izvor: portalzamlade.info

foto: portalzamlade.info

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.