Dva sjajna mlada čuda na Virovitičkim umjetničkim večerima

Umjetnost / slobodno vrijeme   |   Marina Mađarević  |  06.01.2018.
Dva sjajna mlada čuda na Virovitičkim umjetničkim večerima

Na sinoćnjem izdanju Virovitičkih umjetničkih večeri svoju poeziju je po prvi puta predstavila objavljivana pjesnikinja i nastavnica Natalija Bajer iz Gornjeg Bazja. Prekrasnu večer upotpunila su i dva glazbena čuda, Ana Oršulić i Krešimir Tomac. Ana je sve prisutne oduševila svojim prepoznatljivim vokalom i nježnom izvedbom poznatih rock-klasika poput "Bad moon rising" Creedence clearwater revivala, "Stand by me" Bena E. Kinga te "Yesterday" popularnih The Beatlesa. Njezin kolega Krešimir vješto ju je pratio na klasičnoj gitari. Iznenadili smo se kad smo čuli da je ovo zapravo bio njihov prvi zajednički nastup:

"To nam je bila prva zajednička svirka, moguća je i daljnja glazbena suradnja, ali su u tom slučaju još mnoge probe pred nama. Sinoć smo izvodili neke od rock-klasika, a za kasnije ćemo još vidjeti. Slijedi izrada popisa."

Svakako se nadamo da će ovaj moćni duo stvarati svoju glazbenu čaroliju i dalje te se veselimo nekim budućim nastupima.

 

foto: Oliver Bešić

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.