AMPEU poziva na trening za buduće edukatore u području ljudskih prava

Obrazovanje   |   10.09.2018.
AMPEU poziva na trening za buduće edukatore u području ljudskih prava

Agencija za mobilnost i programe Europske unije (AMPEU) u sklopu EU projekta "Mladi za ljudska prava" organizira dva regionalna treninga za buduće edukatore u području ljudskih prava. Trening je namijenjen osobama koje imaju iskustvo formalnog ili neformalnog rada s mladima, a koje već provode ili planiraju provoditi edukativne radionice s mladima o ljudskim pravima (nastavnici, učitelji, studenti, predstavnici organizacija civilnog društva, volonteri, osobe koje rade s mladima i za mlade...).

Trenig će se održati u 2 termina na sljedećim lokacijama:

Orahovica, 11. - 13. listopada 2018.

Petrčane, 26. - 28. listopada 2018.

Prijave traju do 24. rujna 2018. i vrše se putem obrasca: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSefZZZ1R2xjrcEh4Vlh_gmrgKamr-nmD04A31TSbmVcAMzhnQ/viewform

Sudionici će po završetku treninga kao potvrdu o sudjelovanju i stečenim kompetencijama dobiti Youthpas i potvrdu kroz sustav EMA (aplikacija za organizaciju i praćenje edukacije - Education Management Application) te priručnike Kompas i Bookmarks.

Troškovi prijevoza, smještaja  prehrane za vrijeme trajanja treninga financirat će se iz sredstava projekta.

Više o programu treninga pročitajte u dokumentu u prilogu.

 

Izvor: mobilnost.hr

_trening-edukatori-ljudska-prava-detalji.pdf
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.